Trouwen en feesten

Ook trouwen doe je bij Het Buitenhuis

 

Trouwen doe je bij Het Buitenhuis

Paviljoen Het Buitenhuis is dé locatie voor het vieren van een intiem feestje, bijeenkomst óf een trouwfeest met alles erop en eraan. Met een grote hoeveelheid aan mogelijkheden kunnen wij iedere feestelijke gebeurtenis volledig afstemmen op jullie wensen. Daarbij is Het Buitenhuis een officiële trouw locatie, zodat zelfs de huwelijksvoltrekking plaats kan vinden bij ons. Binnen in het Paviljoen, op het terras of op de pontons, gelegen in het mooie water van De Groene Heuvels.

Het Paviljoen is gezellig voor een klein gezelschap, maar ook uitermate geschikt voor jullie feest tot ongeveer 300 personen. Door de ligging, direct aan het water, het terras en de verschillende pontons hebben jullie altijd een unieke beleving van 'de mooiste dag van jullie leven'. Geen zin om de avond af te sluiten, geniet dan nog even na rondom het kampvuur bij het Feestplein. Daarna zijn er uitgebreide mogelijkheden om, ook voor jullie gasten, te overnachten in één van onze accommodaties of in een eigen tent of caravan op onze camping. De volgende dag samen ontbijten en napraten.

Via onderstaande buttons ga je naar de pagina Trouwfestival, naar ons trouwimpressie fotoboek of naar de website van Toptrouwlocaties.nl om een beoordeling te geven van jullie trouwdag. Ook dat stellen we erg op prijs!

Voor een vrijblijvende afspraak kunnen jullie altijd contact opnemen met Paul van Raamsdonk, T 0620055867 of via email.

Proef de sfeer

Nagenieten rondom het kampvuur tot in de kleine uurtjes

Bij ons kunnen jullie je feest verlengen met een gezellig kampvuur en daarna overnachten. Na jullie feest, om 01.00 uur, kunnen jullie gasten bij ons overnachten op onze camping. Wij maken dan het kampvuur aan en zorgen voor voldoende hout. We hebben een eigen koelkast dichtbij het vuur, die jullie in de middag kunnen vullen met eigen drankjes en daar kunnen jullie dan 's nachts gebruik van maken. Hoe laat het wordt, is voor ons niet van belang. Wij vragen wel om geen versterkt geluid te gebruiken, maar zingen en napraten is geen probleem. Denken jullie aan de marshmallows?!

Jullie gasten boeken zelf een huisje of kampeerplaats naar keuze op de camping. De volgende ochtend lekker en gezellig ontbijten met elkaar en nagenieten van de dag en avond van gisteren. We beschikken over een buitenkeuken waar koffie en thee gemaakt kan worden. En bijvoorbeeld eieren bakken en het ontbijt bereiden. Aan lange tafels voor 60 personen is het dan heerlijk wakker worden. Jullie kunnen onder andere bij Jumbo Winssen alle verse producten online bestellen en laten bezorgen. Zij komen hier gemiddeld drie keer in de week, dus weten de weg, ook op zondag.

We horen van iedereen dat deze beleving een geweldige afsluiting van het feest kan zijn. Ook in de ochtend na het ontbijt zorgen wij ervoor dat al jullie gasten gratis door de slagboom kunnen.

Qua kosten zit deze optie verrekend in de locatiekosten. Jullie zorgen zelf voor de drankjes en het ontbijt en dat alles netjes en schoon achtergelaten word. Wij zorgen voor voldoende haardhout en dat het kampvuur brandt aan het einde van jullie feest.

 

Trouwen 'nieuwe stijl'

Het Buitenhuis is dé locatie voor het vieren van je bruiloft, maar dan in de stijl van een ééndaags of meerdaags evenement; Festival Style!

Door de geweldige ligging, direct aan het water, met een overdekt en verwarmd terras, een gezellig paviljoen, een aanlegsteiger en vlonders op het water van de Groene Heuvels, een Feestplein' met vuurplaats en podium met dansvloer.

Én overnachtingsmogelijkheden met Pods, Pipowagens, Buitenhuisjes en een heuse BBA Bus én legio mogelijkheden om je gasten te verwennen, is bijna alles mogelijk!

Op deze pagina geven we je een indruk van de mogelijkheden bij Paviljoen en Camping Het Buitenhuis. Samen maken we graag een passend plan voor jullie 'mooiste dag van je leven'! Bel met Paul van Raamsdonk 06-20055867 of mail naar info@paviljoenbuitenhuis.nl voor een afspraak.