Bedrijfsevenementen

Borrels & Activiteiten

Gezelligheid voor bedrijven

Paviljoen het Buitenhuis is de ultieme locatie voor uw bedrijfsborrel of evenement. Met prachtige uitzichten op de natuur, een sfeervolle locatie, en veel mogelijkheden voor personalisatie, is dit de perfecte plek voor een gedenkwaardige dag.

Of het nu gaat om een borrel of om een compleet festival weekend, Paviljoen het Buitenhuis biedt alles wat nodig is voor een fantastisch feest.

Laat u inspireren

Het is moeilijk om op voorhand te voorspellen hoe uw bedrijfsfeest er bij ons uit zal komen te zien. Natuurlijk is het mogelijk om lekker te komen borrelen, dineren, of feesten. Daarnaast kunt u highlandgames op ons terrein organiseren, paintballen op de nabijgelegen paintballboerderij, coaching sessies op het water organiseren, of brainstormsessies op onze drijvende terrassen houden!

Kortom, wij kunnen uw bedrijfsfeest compleet vormgeven naar uw wensen. Maak een afspraak of informeer naar de mogelijkheden!

unieke setting

Een unieke festivalstijl voor uw evenement

Arrangementen

Onze arrangementen vormen de stabiele basis voor uw feest. Hierdoor kunnen wij een complete ervaring garanderen voor een vaste prijs persoon. Dit maakt alles lekker transparant en overzichtelijk. Heeft u wensen of een specifieke dagindeling in gedachte? Onze arrangementen zijn altijd aan te passen naar uw wensen. Onze event-managers bespreken daarom graag met u de mogelijkheden.

BORRELEN & DINEREN

Dag arrangement

Met ons dag arrangement garanderen wij dat u en uw gasten compleet ontzorgd zijn. Dit arrangement is gebaseerd een dag vullend programma van ongeveer 4 uur. De aangegeven prijs is inclusief diner.

Dit arrangementen bevat onder andere de volgende elementen:

 • Ontvangst met een welkomstdrankje
 • Onbeperkte drankjes uit ons binnenlands assortiment
 • Eén van onze dineropties
 • Gratis gebruik van de waterfietsen en roeiboten
 • Exclusieve verhuur het Buitenhuis
 • Gebruik geluids-, licht-, en video-installatie
 • Gratis parkeren

Dit arrangement bieden wij aan vanaf € 61,95 (excl. btw) per gast voor minimaal 35 gasten. Daarnaast vragen wij locatie kosten. Deze kosten zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een gedetailleerde offerte!

Een feestelijk avond

Feest arrangement

Met ons feest arrangement zorgen wij voor een fantastische avond. Dit arrangement is gebaseerd op een complete feestavond van ongeveer 5 uur. Ons bedienend personeel zorgt natuurlijk dat al uw gasten zijn voorzien van hapjes en drankjes. Daarnaast hebben wij alle voorzieningen in huis voor een dj of een band!

 • Ontvangst met een welkomstdrankje
 • Onbeperkte drankjes uit ons binnenlands assortiment
 • Vijf rondes warme en koude hapjes
 • Een late-night snack
 • Kampvuur op het strand
 • Exclusieve verhuur het Buitenhuis
 • Gebruik geluids-, licht-, en video-installatie
 • Gratis parkeren

Dit arrangement bieden wij aan vanaf € 41,95 (excl. btw) per gast voor minimaal 35 gasten. Daarnaast vragen wij locatie kosten. Deze kosten zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een gedetailleerde offerte!

think outside the box

Ervaar onze bijzondere locatie

Presentaties & Meetings

Hoewel het Buitenhuis niet bepaald een ‘klassieke’ congreszaal is, hebben wij verschillende unieke locaties waar een presentatie of een meeting gehouden kan worden!

Zo heeft ons Buitenplein uitzicht op het water en zitten uw gasten in de schaduw van een eeuwenoude wilgenboom. Daarnaast kan er in het Paviljoen of op onze terrassen een presentatie of meeting gehouden worden. Op al deze locaties is beeld, geluid, en licht aanwezig! Tot slot kunt u gebruik maken van het openluchttheater ‘Het Konijnenhol’, voor wanneer u echt naar iets bijzonders op zoek bent!

Belevingen

Onze arrangementen maken uw evenement al compleet. Toch bieden wij verschillende extra opties aan om uw evenement een waar festival gevoel te geven.

Zo is het mogelijk om een late-night barbecue te organiseren, cocktails door professionele cocktailshakers te laten shaken, of pizza’s uit onze hout gestookte oven te laten serveren. 

Belevingen

Maak uw feest nog persoonlijker

Waarom kiest u voor ons?

Bij Paviljoen het Buitenhuis heeft u altijd de garantie op een fantastisch feest. Toch zijn er een aantal dingen waar wij bij Paviljoen het Buitenhuis extra trots op zijn. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden wat uw trouwfeest bij Paviljoen het Buitenhuis extra bijzonder maakt.

Theater
Klimpark
Paintball
Flyboard show
Kampvuur
Varen
de groene heuvels

Geniet van een prachtig uitzicht

Meer dan gewoon een bootje

Uw gasten kunnen altijd gratis gebruik maken van onze roeiboten en waterfietsen. Daarnaast staan wij altijd open voor originele ideeën! Zo hebben wij een evenement gehost waar onze gasten coaching sessies kregen terwijl ze lekker op het water aan het dobberen waren. Liever iets actiever? Wij helpen u bij het organiseren van een botenrace!

Kerst- en nieuwjaarborrels

Wij zijn druk bezig met het organiseren van onze kerst- en nieuwjaarborrel! Bij het Buitenhuis combineren wij palmbomen met kerstballen, serveren wij glühwein uit onze cocktailbar, en kunt u genieten van warme chocolademelk en een hotdogs bij één van onze vuurschalen op het feestplein!

Onze Bohemian huisstijl gecombineerd met unieke kerstdecoratie komt samen tot een bijzondere, eigentijdse, maar vooral sfeervolle setting.

NAGENIETEN

Sluit het jaar op een unieke manier af