Feesten

Een feest voor de geschiedenisboeken

Voor elke gelegenheid

Paviljoen het Buitenhuis is de ultieme locatie voor het vieren van uw jubileum, verjaardagsfeest, of vrijgezellenfeest. Met een prachtig uitzicht op de natuur, een sfeervolle locatie, en veel mogelijkheden voor personalisatie, is het Buitenhuis de perfecte plek voor een onvergetelijke dag.

Of het nu gaat om een borrel of om een compleet festival weekend, Paviljoen het Buitenhuis biedt alles wat nodig is voor een gedenkwaardig feest.

Waarom kiest u voor ons

Onze locatie biedt een prachtig uitzicht over de omgeving, waardoor uw gasten kunnen genieten van de natuur terwijl ze feestvieren. Daarnaast kunt u op ons terras heerlijk ontspannen onder het genot van een hapje of een drankje. Wij beschikken over genoeg ruimte om meer dan 200 gasten te ontvangen tijdens de receptie, het diner, en de feestavond.

Ons gastvrije team zorgt ervoor dat uw gasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Wij werken met verse streekproducten en houden rekening met uw specifieke wensen en budget. Onze ervaren bartenders zorgen voor een uitgebreide selectie van drankjes, waaronder signature cocktails gemaakt met seizoensgebonden ingrediënten.

Unieke setting

Een unieke festivalstijl voor uw feest

Arrangementen

Onze arrangementen vormen de stabiele basis voor uw feest. Hierdoor kunnen wij een complete ervaring garanderen voor een vaste prijs persoon. Dit maakt alles lekker transparant en overzichtelijk. Heeft u wensen of een specifieke dagindeling in gedachte? Onze arrangementen zijn altijd aan te passen naar uw wensen. Onze event-managers bespreken daarom graag met u de mogelijkheden.

Borrelen & dineren

Dag arrangement

Met ons dag arrangement garanderen wij dat u en uw gasten compleet ontzorgd zijn. Dit arrangement is gebaseerd een dag vullend programma van ongeveer 4 uur. De aangegeven prijs is inclusief diner.

Dit arrangementen bevat onder andere de volgende elementen:

 • Ontvangst met een welkomstdrankje
 • Onbeperkte drankjes uit ons binnenlands assortiment
 • Eén van onze dineropties
 • Gratis gebruik van de waterfietsen en roeiboten
 • Gebruik van geluids- en lichtinstallatie
 • Exclusief gebruik van Paviljoen het Buitenhuis
 • Gratis parkeren

Dit arrangement wordt aangeboden vanaf € 69,50 per persoon voor minimaal 35 personen.

een feestelijke avond

Feest arrangement

Met ons feest arrangement zorgen wij voor een fantastische avond. Dit arrangement is gebaseerd op een complete feestavond van ongeveer 5 uur. Ons bedienend personeel zorgt natuurlijk dat al uw gasten zijn voorzien van hapjes en drankjes. Daarnaast hebben wij alle voorzieningen in huis voor een dj of een band!

 • Ontvangst met een welkomstdrankje
 • Onbeperkte drankjes uit ons binnenlands assortiment
 • Vijf rondes van warme en koude hapjes
 • Een late-night snack om middennacht
 • Kampvuur op het strand
 • Gebruik van geluids- en lichtinstallatie
 • Exclusief gebruik van Paviljoen het Buitenhuis
 • Gratis parkeren

Dit arrangement wordt aangeboden vanaf € 49,50 per persoon voor minimaal 35 personen.

Paviljoen het BUitenhuis

Feestlocatie voor elke gelegenheid

Beleving koken

Beleving koken staat centraal bij Paviljoen het Buitenhuis. Daarom worden al onze gerechten vers bereid op het terras in sfeervol aangeklede foodstands.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze Italiaanse proeverij (inclusief pizza uit de hout gestookte oven), een luxe barbecue, een vegetarische barbecue, of een selectie aan lokale lekkernijen.

Belevingen

Onze arrangementen maken uw evenement al compleet. Toch bieden wij verschillende extra opties aan om uw evenement een waar festivalgevoel te geven.

Zo is het mogelijk om een late-night barbecue te organiseren, cocktails door professionele cocktailshakers te laten shaken, of pizza’s uit onze hout gestookte oven te laten serveren. 

Belevingen

Maak uw feest nog persoonlijker

Waarom kiest u voor ons?

Bij Paviljoen het Buitenhuis heeft u altijd de garantie op een fantastisch feest. Toch zijn er een aantal dingen waar wij bij Paviljoen het Buitenhuis extra trots op zijn. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden wat uw trouwfeest bij Paviljoen het Buitenhuis extra bijzonder maakt.

Prachtig uitzicht
Beleving koken
Festival stijl
Opstelling voor dj of band
Kampvuur aan het strand
Overnachting met ontbijt
plug & play

Maak van uw feest een waar festival

Feest tot diep in de nacht

Tijdens de feestavond zorgen wij natuurlijk dat uw gasten niks tekortkomen. Wij gaan regelmatig met lekkere hapjes rond en bereiden een serveren een late-night snack rond middennacht.

Wij hebben aan alles gedacht om uw feestavond perfect te laten verlopen. Uw gasten kunnen genieten van onze volledig verzorgde geluids- en lichtshow en een dansje wagen op onze verlichte dansvloer! Tot slot hebben wij alles in huis om een dj of een band volledig te voorzien. Hierdoor kunt u van uw feest een waar festival maken!

Kampvuur

Na het feest maken wij een gezellig kampvuur aan op het strand. Natuurlijk zorgen wij voor voldoende hout, zodat het kampvuur jullie tot in de late uurtjes warm kan houden.

Hoe laat het wordt, maakt voor ons niks uit. Denken jullie aan de marshmallows?

nagenieten

Bij een kampvuur op het strand

Overnachten

Inclusief ontbijt

Overnachten met ontbijt

Na het kampvuur kunnen uw gasten in één van onze sfeervolle accommodaties verblijven. Zo is het mogelijk om in een lijnbus, saljoet, pipowagen, of in één van onze buitenhuisjes te overnachten. Natuurlijk zijn uw gasten ook van harte welkom om ouderwets te komen kamperen!

De volgende ochtend kunnen jullie nog uitgebreid nagenieten van het feest tijdens het ontbijt op het feestplein.