Locatie

Een sfeerimpressie

Het Buitenhuis

Het Buitenhuis is continue in beweging! Wij zijn altijd op zoek naar kleurrijke decoraties, unieke manieren om locaties vorm te geven, en belevingen om het Buitenhuis nog specialer te maken. Hierdoor ademt het Buitenhuis een warme sfeer, is hip en modern, maar vooral gezellig ingericht.

U bent van harte welkom

Op deze pagina kunt u een idee krijgen van het Buitenhuis als locatie. Toch geloven wij dat het Buitenhuis pas echt gaat leven wanneer u dit met eigen ogen kan beleven. Twijfel daarom niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding!

Bekijk onze locatie

Eerst zien, dan geloven

Terras aan het water

Ons terras aan het water is de locatie waar uw gasten met een welkomstdrankje ontvangen worden. Daarnaast wordt hier tijdens het diner druk gebarbecued, pizza’s gebakken, en natuurlijk heerlijk gegeten.

Het terras kan verwarmd worden en het terras is af te sluiten met doorzichtige zeilen wanneer het weer even niet meezit. Hierdoor zitten uw gasten er altijd droog en warm bij!

Capaciteit: 150 gasten

Paviljoen

Ons paviljoen is de plek om lekker los te gaan na een betekenisvolle dag. Met onze verlichte dansvloer, een kleurrijke aankleding, en een professionele geluids- en lichtinstallatie voldoet het Paviljoen aan alle randvoorwoorden om van uw feest een knalfeest te maken!

Het Paviljoen heeft genoeg ruimte voor een dj of een band. Daarnaast hebben wij een leuke hoek ingericht waar een photo booth geplaatst kan worden.

Capaciteit: 200 gasten

Stretchtent

Onze stretchtent is een ware eye-catcher bij aankomst! Uw gasten kunnen de rode lopen volgen om ontvangen te worden in het paviljoen of het terras aan het water.

Onder de stretchtent combineren wij ruimte picknicktafels met sfeervol ingerichte zithoekjes, zodat grote en kleinere gezelschappen kunnen samenkomen in een intieme setting.

Capaciteit: 100 gasten

Terras op het Water

Er is geen locatie waar u beter uitzicht heeft op de Groene Heuvels dan op onze drijvende terrassen! Op onze pontons kunnen uw gasten heerlijk ontspannen, drinken, en dineren in een intieme setting.

Eén van de pontons is ook te gebruiken als ceremonie locatie!

Capaciteit: 75 gasten

Campingplein

Het Campingplein is de plek waar uw gasten ‘s ochtends kunnen ontbijten en na een geslaagd feest. Dit plein is voorzien van lange ontbijttafels en een buitenkeuken. Daarnaast is een deel van het campingplein overdekt én heeft u uitzicht op het water. Dat is nog eens lekker wakker worden na een betekenisvolle dag!

Capaciteit: 75 gasten

NIEUW

De perfecte voorbereiding

Bruidskamer

Onze bruidskamer is vernieuwd! De bruidskamer kan gebruikt worden als plek om uzelf voor te bereiden op het grote moment, voor het diner, de feestavond, of wanneer u gewoon even wilt bijkomen van de intensieve dag.

In onze bruidskamer staat een opmaakspiegel, ronde tafel, diverse opbergplekken, en een kluis. Daarnaast heeft u vanuit de bruidskamer directe toegang tot het terras en het paviljoen.

Ceremonie locaties

Het Buitenhuis is kleurrijk en weldadig aangekleed. Daarnaast helpen onze event-managers u graag met het selecteren van extra decoraties en aankleding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Onze ceremonie locaties zijn met grote zorg ingericht. Hierdoor zijn deze locaties niet alleen perfect om elkaar het ja-woord te geven, maar ook voor het organiseren van een toespraak of bedrijfspresentatie!

Ceremonies

Op de mooiste plekjes

Trouwen onder de Wilg

Deze ceremonie locatie is één van de mooiste plekjes op de Groene Heuvels. Hier kunnen jullie elkaar het ja-woord geven onder de oude wilg, en heeft u uitzicht op de water en de bossen van de Groene Heuvels.

Uw gasten kunnen plaatsnemen op een ceremoniestoel op het grasveld. Op deze locatie kunnen tot 150 gasten getuige zijn van de huwelijksvoltrekking.

Trouwen op het Water

Bij het Buitenhuis is het mogelijk om op het water te trouwen! Ons trouwponton is toegankelijk via een loopbrug over het water. Op de achtergrond staat een fontein en u ziet het herkenbare uitzicht van de Groene Heuvels. Natuurlijk is deze locatie voorzien van een geluids- en lichtinstallatie.

Capaciteit: 40 gasten

Trouwen onder de Stretchtent

De stretchtent is de perfecte locatie voor een ceremonie wanneer het weer even niet meezit, maar u toch in de buitenlucht wilt trouwen!

Over de gehele lengte van de stretchtent ligt een houten vlonder die eindigt op een mooi terras aan het water. Daarnaast beschikt de tent over een podium en een geluids- en lichtinstallatie.

Capaciteit: 80 gasten

Openlucht Theater

Omgedoopt tot ‘het konijnenhol’, is dit openluchttheater een prachtige locatie voor grote ceremonies. Deze exclusieve locatie kunt u bereiken met een korte wandeling over het strand.

Het openluchttheater heeft een eigen elektriciteitsvoorziening. Versterkt geluid is dus mogelijk!

Capaciteit: 180 gasten