Overnachten

Maak van je verblijf een feest

kamperen

Ontdek alle mogelijkheden

Camping het Buitenhuis

Camping, paviljoen en nog veel meer… Kamperen op een natuurlijke wijze, onder en tussen de bomen, in het groen met uitzicht over het water. Dat is onze camping, met zo’n 80 kampeerplaatsen en unieke huisjes.

Paviljoen het Buitenhuis is de locatie voor het combineren van een trouwfeest, verjaardag, of evenement, met een unieke overnachting. Hierdoor kan iedereen genieten van de dag, de avond, en het kampvuur zonder zich zorgen te maken over de tijd.

Accommodaties

Naast kampeerplaatsen is het mogelijk om POD’s, Buitenhuisjes, Pipowagens en een heuse BBA Bus te huren voor jullie overnachting. Als bruidspaar krijgt u altijd de bruidssuite aangeboden; onze Saljoet, met een eigen ligplaats aan een steiger in het water.

Handig om te weten:

Incheck tijd: vanaf 14:00 uur
Vertrek tijd: tot 11:00 uur

unieke setting

kamperen in festivalstijl

Overnachten

Een bijzondere camping

Boeken

Wilt u een overnachting boeken voor een trouwfeest of evenement, of bent u op zoek naar een bijzondere plek om uw vakantie te vieren?

Alle informatie over boeken en onze camping kunt u vinden op onze campingwebsite!

Groepsboekingen

Wilt u een groepsboeking maken? Dat kan! Neem contact met ons op en geef aan welke accommodaties en/of kampeerplekken u wilt boeken. Dan doen wij de rest.

U kunt een groepsboeking vanaf 5 accommodaties of kampeerplekken plaatsen.

groepsovernachtingen

Kom kamperen met familie en vrienden!

Accommodaties

Heeft u geen caravan of tent, maar wilt u wel blijven overnachten? Dat kan! Wij beschikken over verschillende leuke én comfortabele overnachtingsmogelijkheden.

Buitenhuisje
BBA Bus
Saljoet
Blauwe Huisje
Pipowagen
POD
Ontbijt

Heerlijk wakker worden op het Feestplein

Ontbijt op het Feestplein

Bij een geslaagd feest hoort natuurlijk een gezamenlijk ontbijt. Hier kunnen jullie nagenieten van de afgelopen dag en de mooie momenten herbeleven.

Jumbo Winssen verzorgd al jaren compleet verzorgde ontbijtbuffetten voor onze gasten. Het enige wat u hoeft te doen, is een plekje uit te zoeken aan één van onze picknicktafels op het feestplein.

Nagenieten bij het kampvuur

Na uw feest maken wij een gezellig kampvuur aan op het strand. Natuurlijk zorgen wij voor voldoende hout, zodat het kampvuur jullie tot in de late uurtjes warm kan houden.

Hoe laat het wordt, maakt voor ons niks uit. Denken jullie aan de marshmallows?

nagenieten

Denken jullie aan de marshmallows?