Creëer Onvergetelijke Momenten

Paviljoen het Buitenhuis

Geen trouwdag is hetzelfde

Zelfs na tien jaar ervaring valt dat op. Dit betekent dat wij rekening houden met uw wensen en ideeën, om zo de dag van uw dromen te organiseren. Dit begint bij een persoonlijke en professionele begeleiding in aanloop naar én tijdens uw trouwfeest. Zo verzekeren wij dat uw wensen precies aansluiten bij onze voorbereidingen.

Ceremonie binnen of buiten

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij de ceremonieopstelling en de locatie. Zo kunnen wij een mooie ceremonieopstelling op het glasveld onder een oude wilgenboom plaatsen. Hier kunt u elkaar het ja-woord geven met een adembenemend uitzicht op het water.

Daarnaast beschikken wij over een drijvend huwelijksponton, waar u letterlijk kunt trouwen op het water!

Geef elkaar het ja-woord

Onder een oude wilgenboom met uitzicht op het water

Ontzorgd

Uw trouwfeest wordt begeleid door één van onze eventmanagers. Deze eventmanager begeleidt de gehele organisatie en de uitvoer van het trouwfeest én is het aanspreekpunt voor uw ceremoniemeester. Daarnaast zorgen wij voor een ruime bezetting van het personeel. Hierdoor hoeft niemand op zijn of haar hapje en drankje te wachten.

Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van elkaar, het trouwfeest, en uw gasten.

Voor

Alles op één locatie

Een complete ervaring

Bij het Buitenhuis garanderen wij een compleet trouwfeest. Dit begint bij de ontvangst van uw gasten en eindigt pas na een uitgebreid ontbijt op ons feestplein.

 • Ontvangst
 • Ceremonie
 • Toost & taart
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Kampvuur op het strand
 • Overnachting en ontbijt aan de waterkant

Bekijk hier onze arrangementen.

WANNEER u ALL-OUT WILT GAAN

Belevingen

Bent u op zoek naar manieren om uw trouwfeest nog persoonlijker te maken? Hieronder noemen wij enkele extra mogelijkheden bij Paviljoen het Buitenhuis.

 • Cocktailbar
 • Pizza uit hout gestookte oven
 • Late-night barbecue
 • Falafelbar
 • Speenvarken aan het spit
 • Ginbar
 • Photo booth
 • Live artiesten

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Een ongedwongen sfeer

Tijdens het trouwfeest kunnen uw gasten gratis gebruik maken van onze diverse roeiboten, zwanen, en waterfietsen. Daarnaast zijn de kinderen van harte welkom om gebruik te maken van het springkussen, de tafeltennistafel, en de voetbaltafel op onze camping!

Benieuwd hoe uw dag eruit kan komen te zien? Bekijk hier de sfeerimpressie.

Beleving koken

Beleving koken staat centraal bij Paviljoen het Buitenhuis. Daarom worden onze gerechten vers bereid op het terras in sfeervol aangeklede foodstands.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze Italiaanse proeverij (inclusief pizza uit de hout gestookte oven), een luxe barbecue, een vegetarische barbecue, of een selectie aan lokale lekkernijen.

Dineropties

Benieuwd naar alle dineropties?

Waarom kiest u voor ons?

Bij Paviljoen het Buitenhuis heeft u altijd de garantie op een fantastisch trouwfeest. Toch zijn er een aantal dingen waar wij bij Paviljoen het Buitenhuis extra trots op zijn. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden wat uw trouwfeest bij Paviljoen het Buitenhuis extra bijzonder maakt.

Prachtig uitzicht
Echte dansvloer
Festival stijl
Ceremonie in de buitenlucht
Kampvuur aan het strand
Overnachting met ontbijt
plug & play

Maak van uw trouwfeest een waar festival

Feest tot diep in de nacht

Tijdens de feestavond zorgen wij natuurlijk dat uw gasten niks tekortkomen. Wij gaan regelmatig met lekkere hapjes rond en bereiden een serveren een late-night snack rond middennacht.

Wij hebben aan alles gedacht om uw feestavond perfect te laten verlopen. Uw gasten kunnen genieten van onze volledig verzorgde geluids- en lichtshow en een dansje wagen op onze verlichte dansvloer! Tot slot hebben wij alles in huis om een dj of een band volledig te voorzien. Hierdoor kunt u van uw trouwfeest een waar festival maken!

Kampvuur

Na het feest maken wij een gezellig kampvuur aan op het strand. Natuurlijk zorgen wij voor voldoende hout, zodat het kampvuur jullie tot in de late uurtjes warm kan houden.

Hoe laat het wordt, maakt voor ons niks uit. Denken jullie aan de marshmallows?

nagenieten

Bij een kampvuur op het strand

Overnachten

Inclusief ontbijt

Overnachten met ontbijt

Na het kampvuur kunnen uw gasten in één van onze sfeervolle accommodaties verblijven. Zo is het mogelijk om in een lijnbus, pipowagen, of in één van onze buitenhuisjes te overnachten. Natuurlijk zijn uw gasten ook van harte welkom om ouderwets te komen kamperen!

Als bruidspaar zit u er in ieder geval warmpjes bij; jullie krijgen altijd onze drijvende bruidssuite aangeboden. De volgende ochtend kunnen jullie en de gasten nog uitgebreid nagenieten van de huwelijksdag tijdens het ontbijt op het feestplein.